fredag 24. september 2010

Dill og dall...

Nå er det ei lita stund siden sist man har skrevet her...Vi tar livet med ro om dagene, trener litt blodspor fortsatt og har faktisk trenet en hel del agility i det siste. Både Alma og Hedvig er ivrige og lærer fort, noe som er kjempe morsomt. Vil heller si at det er verre for meg...Alle vendingene og dansingen rundt mellom hindrene går til hode på meg til tider..

Sist helg var vi på utstilling her på Sortland i blåbyhallen. Må si at det er en av de beste jeg har vært på i forhold til plass. Ringene var store, og det var god plass til å varme opp hundene for en gangs skyld. Kari Anne sendte lille Dewi nedover til meg, så han var på besøk fra torsdag til søndag.

Lørdagen ble Dewi BIR-valp, mens Hedvig fikk 1.kval, 1.konk og HP av dommer Svein B. Helgesen.

Kritikken sa følgende om Hedvig: MG type. G balanse. Fem. velf. hode. Fint uttrykk. G hals. Skuldre kan legges noe tilb. G kropp for alder. G haleans. Norm vinklet. Kan få noe bedre pelsstruktur. G bevegelser. Kan få bedre stab. fremme.

Kawamos Blue Star Dewi: BIR-valp på Bjerkvik Hundeklubbs utstilling 18.09.2010
Søndag ble Dewi Bir og BIG3-valp, mens Hedvig tok sitt fjerde cert hittil og ble best i motsatt kjønn, kjempe fornøyd med dette resultatet !! Best i rase ble Our Sweetheart Båtsmann, gratulere til hans eiere. Dommer var Nils Molin.
Kritikken til Hedvig lyder som følgende: ( de første ordene er totalt uforståelig), noe lavstilt type. Mycke godt bygd, vakkert fem. uttrykk. God kropp. Beveger seg veldig godt, stri pels.


Kawamos Jack My Cotys "Hedvig": BIM med Cert på Sortland Hundeklubbs utstilling 19.09.2010

Hedvig med fangsten fra søndagen :-)
Under er noen bilder tatt fra helga 18-19.09, av Alma, Hedvig og Dewi :-)










Legger også med et par bilder av Tinka og Titti, hundene til ei venninne av meg. Disse tok jeg når vi var på fjelltur for et par uker siden i det flotte høstværet.


















Tinka & Titti :-)









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar